Nulstilling af dine apps

Du kan nulstille en app eller rydde appdata, hvis din app ikke længere reagerer eller forårsager problemer med din enhed.

Sådan nulstiller du programindstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps.
    2. Tap på Ikon for Menu, og tap derefter på Nulstil app-præferencer > Nulstil apps.

Når du nulstiller programindstillinger, sletter du ikke programdata fra din enhed.

Sådan rydder du programdata

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps.
    2. Vælg et program eller en tjeneste, og tap så på Lagerplads > RYD DATA > OK.

Når du rydder programdata, slettes dataene for det valgte program permanent fra din enhed. Indstillingen til at rydde programdata er ikke tilgængelig for alle programmer eller tjenester.

Sådan rydder du en apps cachelager

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps.
    2. Vælg et program eller en tjeneste, og tap så på Lagerplads > RYD CACHE.

Indstillingen til at rydde et programs cache-lager er ikke tilgængelig til alle programmer eller tjenester.

Sådan rydder du appens standardindstilling

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps.
    2. Vælg et program eller en tjeneste, og tap så på Åbn som standard > RYD STANDARDER.

Indstillingen til at rydde et programs standardindstilling er ikke tilgængelig for alle programmer eller tjenester.