Tastaturer på skærmen

Der findes en række forudinstallerede udbydere af tekstindtastning på din enhed.

Den udbyder af tekstindtastning, der benyttes som standard, kan afhænge af de regionale eller sproglige indstillinger, du bruger. En eller flere udbydere af tekstindtastning er muligvis ikke tilgængelige i dit område.

SwiftKey®-tastatur

Du kan indtaste tekst med tastaturet på skærmen ved at tappe på de enkelte bogstaver, eller du kan bruge SwiftKey®-flowfunktionen og lade fingeren glide fra bogstav til bogstav for at danne ord.

Oversigt over Swiftkey

1 Skift mellem små bogstaver, store bogstaver og Caps lock.
    2 Vis tal og symboler.
    3 Tap for at indsætte et komma.
    4 Indtast et mellemrum.
    5 Skriv tegnsætningstegn
    6 Tap for at angive vognretur, eller berør og hold nede for at få adgang til smileys.
    7 Slet

Du kan finde flere oplysninger om SwiftKey på https://swiftkey.com/.

Visning af tastaturet på skærmen for at indtaste tekst

• Tap på et tekstindtastningsfelt.

Sådan bruger du tastaturet på skærmen i liggende retning

• Drej enheden til siden, når tastaturet på skærmen vises.

Du skal evt. justere indstillingen i visse apps for at aktivere liggende retning.

Sådan skifter du mellem forskellige indstillinger for skærmtastatur

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Sprog og indtastning > Tastatur på skærmen.
    2. Tap på Administrer tastaturer, og tap derefter på skyderen for at aktivere eller deaktivere tastaturet.

Sådan indtaster du tekst tegn for tegn

1. Tap på det tegn, hvis du vil indtaste et tegn, der vises på tastaturet.
    2. Hvis du vil indtaste et tegn, der ikke findes på tastaturet, skal du berøre og holde et almindeligt tegn på tastaturet nede for at få vist en oversigt over tilgængelige indstillinger, hvorefter du kan vælge fra listen. Hvis du f.eks. vil indtaste "é", skal du berøre og holde "e" nede, indtil andre indstillinger vises. Træk derefter, mens fingeren trykker på tastaturet, og vælg "é".

Sådan indtaster du et punktum

• Når du har indtastet et ord, skal du tappe to gange på mellemrumstasten.

Sådan indtaster du tekst med funktionen Bevægelsesinput

1. Når skærmtastaturet vises, skal du skubbe fingeren fra bogstav til bogstav for at skitsere det ord, du vil skrive.
    2. Når du har indtastet et ord, skal du løfte fingeren. Der vises et ordforslag baseret på de bogstaver, du har tastet.
    3. Hvis det ønskede ord ikke vises, skal du tappe på Ikon for sletning af tekst for at se andre funktioner og vælge en af dem. Hvis den ønskede funktion ikke vises, skal du slette hele ordet og indtaste det igen eller indtaste ordet ved at tappe på de enkelte bogstaver.