Programskærm

Programskærmen, som du åbner fra startskærmen, indeholder de apps, der er forudinstalleret på enheden, samt de apps, du henter.

Programskærm

Sådan får du vist alle apps på programskærmen

1. Tap på Ikon for systembakke.
    2. Bladr til venstre eller højre på programskærmen.

Du kan også søge efter senest viste apps ved at stryge til venstre eller højre fra programskærmen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du de anbefalede programlister

1. Berør og hold nede på et tomt område på startskærmen, og tap derefter på Ikon for indstillinger for startskærmen.
    2. Tap på skyderen ud for Appanbefalinger.

Sådan åbner du en app fra programskærmen

• Når programskærmen er åben, skal du bladre til venstre eller højre for at finde appen og derefter tappe på den.

Sådan søger du efter en app fra programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Søg efter programmer.
    2. Indtast navnet på den app, du vil søge efter.

Du kan også søge efter apps ved at stryge nedad eller til højre fra programskærmen.

Sådan arrangerer du apps på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Ikon for Menu.
    2. Tap på Sortér apps, og vælg derefter en indstilling.

Sådan føjer du en appgenvej til startskærmen

1. Gå til programskærmen, berør et appikon, og hold nede, indtil enheden vibrerer, og træk derefter ikonet til toppen af skærmen. Startskærmen åbnes.
    2. Træk ikonet til den ønskede placering på startskærmen, og slip derefter ikonet.

Sådan flytter du en app på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Ikon for Menu.
    2. Sørg for, at Egen rækkefølge er valgt under Sortér apps.
    3. Berør et program, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter programmet til den nye placering.

Sådan deaktiverer eller fjerner du en app fra programskærmmen

Hvorvidt en app kan fjernes eller deaktiveres, afhænger af appen, og om den var forudinstalleret på din enhed, eller om du har hentet den. Hentede apps kan fjernes. Forudinstallerede apps kan ikke fjernes. De kan kun deaktiveres, hvis appen understøtter det. Hvis du deaktiverer en forudinstalleret app, kan du aktivere den igen under Indstillinger > Applikationer .

1. Berør og hold nede på den app, du vil fjerne eller deaktivere.
    2. Tap på Ikon for fjernelse af app > DEAKTIVER for at deaktivere en app, eller tap på OK for at fjerne den.