Menuen Musik

I menuen for Musik får du en oversigt over alle sangene på din enhed. Herfra kan du håndtere dine albummer og afspilningslister.

Musikportal

1 Vend tilbage til startskærmen for Musik.
    2 Få vist den aktuelle afspilningskø
    3 Gennemse alle afspilningslister
    4 Gennemse alle kunstnere
    5 Gennemse alle albummer
    6 Gennemse alle sange
    7 Gennemse all genre
    8 Gennemse alle mapper
    9 Åbn indstillingsmenuen til programmet Musik
    10 Åbn supportmenuen til programmet Musik

Sådan åbner du menuen for Musik

1. Åbn din Startskærm, tap på , og søg så efter og tap på .
    2. Tap på .

Sådan går du tilbage til startskærmen for Musik

• Når menuen Musik er åben, skal du tappe på Startside eller bare tappe på skærmen til højre for menuen.

Sådan sletter du en sang

1. Gå til menuen for Musik, og søg efter den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold nede på sangens titel. Tap derefter på Slet fra lager på den viste liste.
    3. Tap på SLET for at bekræfte.

Du kan ikke slette en sang, der afspilles i øjeblikket.