Sådan sender du kontaktoplysninger

Sådan sender du dit visitkort

1. Åbn din Startskærm, tap på , og tap derefter på .
    2. Tap på MIG.
    3. Tap på , og tap derefter på Share.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sender du en kontakt

1. Åbn din Startskærm, tap på , og tap derefter på .
    2. Tap på den kontakt, hvis oplysninger du vil sende.
    3. Tap på , og tap derefter på Share.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sender du flere kontakter samtidig

1. Åbn din Startskærm, tap på , og tap derefter på .
    2. Berør og hold nede på en kontakt, og markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de kontakter, du vil dele.
    3. Tap på , og tap derefter på Share.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan sender du alle kontakter

1. Åbn din Startskærm, tap på , og tap derefter på .
    2. Tryk på , og tap derefter på Importér/eksportér > Del alle kontaktpersoner for at gå i gang med at eksportere alle dine kontakter.
    3. Træk statuslinjen nedad. Tap på beskeden, når eksporten er fuldført.
    4. Vælg en af de tilgængelige overførselsmetoder, og følg vejledningen på skærmen.