Adgang til indstillinger

Få vist og skift enhedens indstillinger fra menuen Indstillinger. Der er adgang til menuen Indstillinger både fra appskærmen og meddelelsespanelet.

Sådan åbnes enhedsindstillingsmenuen fra programskærmen

1. Åbn din Startskærm, og tap på .
    2. Søg efter og tap på Indstillinger.

Sådan vises oplysninger om din enhed

1. Åbn din Startskærm, og tap på .
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Om telefonen.

Sådan får du adgang til panelet Hurtige indstillinger

• Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre.

Sådan tænder du lygten

1. Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre.
    2. Tap på .

Sådan vælger du, hvilke indstillinger der skal vises i panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen helt ned ved at bruge to fingre, og tap derefter på REDIGER.
    2. Hvis du vil føje en indstilling til panelet med hurtige indstillinger, skal du trække og slippe ikonet i øverste del af skærmen. Hvis du vil fjerne en indstilling, skal du trække og slippe ikonet i nederste del af skærmen.

Sådan omarrangerer du panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på REDIGER.
    2. Berør og hold nede på et ikon, og flyt det derefter til den ønskede position.