Brug af din enhed som en tegnebog

Du kan bruge din enhed til at betale for varer uden at skulle have tegnebogen frem, og du kan håndtere alle betalingstjenester på ét sted. Når du foretager en betaling, skal du huske at slå NFC-funktionen til, før du berører en kortlæser med din enhed. Du kan finde flere oplysninger om NFC under NFC.

Mobile betalingstjenester er muligvis ikke tilgængelige i alle områder.

Sådan håndteres betalingstjenester

1. Åbn din Startskærm, og tap på .
  2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Tap og betal. Der vises en liste over betalingstjenester.
  3. Håndter betalingstjenesterne efter behov. Du kan f.eks. ændre din standardbetalingstjeneste.