Organisering af dine e-mails

Sådan sorterer du dine mails

1. Åbn din Startskærm, og tap på .
    2. Søg efter og tap på Mail.
    3. Hvis du bruger flere mailkonti, skal du tappe på , tappe på og derefter vælge kontoen med den indbakke, du vil sortere. Hvis du vil sortere mail i alle dine mailkonti på én gang, skal du tappe på , tappe på og derefter vælge Kombineret indbakke.
    4. Tap på , og tap derefter på Sortér.
    5. Vælg en sorteringsindstilling.

Sådan søger du efter mails

1. Åbn din Startskærm, tap på , og søg så efter og tap på Mail.
    2. Hvis du bruger flere mailkonti, skal du tappe på , tappe på og derefter vælge den konto, du vil søge i. Hvis du vil søge i alle dine mailkonti på én gang, skal du tappe på , tappe på og derefter vælge Kombineret indbakke.
    3. Tap på .
    4. Indtast søgeteksten.
    5. Søgeresultaterne vises på en liste sorteret efter dato. Tap på den mail, du vil åbne.

Sådan får du vist alle mapper for en e-mailkonto

1. Åbn din Startskærm, tap på , og søg så efter og tap på Mail.
    2. Tap på , tap på , og vælg derefter den konto, som du vil kontrollere.
    3. Vælg Vis alle mapper under den konto, du vil kontrollere.

Sådan sletter du mails

1. Berør og hold nede på den meddelelse, du vil slette, indtil enheden vibrerer.
    2. Markér afkrydsningsfeltet for de meddelelser, som du vil slette.
    3. Tap på

Du kan også bladre en meddelelse til højre for at slette den.

Sådan flytter du en e-mail til en anden mappe

1. Bladr i den meddelelse, du vil flytte, til venstre i e-mail-indbakken.
    2. Tap på Flyt, vælg derefter en mappe.