Organisering af dine meddelelser

Sådan sletter du en meddelelse

1. På din Startskærm skal du tappe på . Søg så efter og tap på .
    2. Tap på den samtale, der indeholder den meddelelse, du vil slette.
    3. Berør og hold nede på den meddelelse, du vil slette, og tap derefter på Slet besked > SLET.

Sådan sletter du samtaler

1. Åbn din Startskærm, tap på , og søg så efter og tap på .
    2. Tap på , og tap derefter på Slet samtaler.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de samtaler, som du vil slette, og tap derefter på > SLET.

Sådan markerer du en meddelelse med en stjerne

1. Åbn din Startskærm, tap på , og søg så efter og tap på .
    2. Tap på den samtale, du vil åbne.
    3. Berør og hold ned på den meddelelse, du vil markere med en stjerne, og tap derefter på Tilføj stjerne.
    4. Hvis du vil fjerne en stjerne fra en meddelelse, skal du berøre og holde den stjernemarkerede meddelelse nede, og derefter tappe på Slet stjerne.

At få vist meddelelser med stjerner

1. Åbn din Startskærm, tap på , og søg så efter og tap på .
    2. Tap på , og tap derefter på Meddel. mark. med stjerne.
    3. Alle meddelelser med stjerner vises på en liste.

Sådan søger du efter meddelelser

1. Åbn din Startskærm, tap på , og søg så efter og tap på .
    2. Tap på .
    3. Indtast dine nøgleord til søgning. Søgeresultaterne vises på en liste.