Startskærm

Startskærmen er udgangspunktet på din enhed. Det svarer til skrivebordet på en computerskærm. Din startskærm kan have op til 20 ruder, og fylde mere end den almindelige skærmbredde. Antallet af ruder på startskærmen er angivet med et antal prikker nederst på startskærmen. Den fremhævede prik viser, hvilken rude der vises i øjeblikket.

Udvidelse af ruder på startskærmen

1 Velkommen til Xperia™ widget - Tap for at åbne widget og vælg en opgave, såsom kopiering af indhold fra din gamle enhed eller opsætning af Xperia™-tjenester
    2 Prikker – repræsenterer antallet af ruder på startskærmen

Sådan går du til Startskærmen

• Tap på .

Sådan gennemses Startskærmen

Søgning på startskærm

Ruder på startskærm

Du kan tilføje nye og slette ruder på din startskærm. Der kan være op til 20 ruder i alt. Du kan også angive, hvilken rude du vil bruge som den primære rude på startskærmen.

Ruder på startskærmen

Sådan indstiller du en rude som den primære rude på startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller højre, indtil du kommer til den rude, du vil indstille som den primære rude på startskærmen, og tap derefter på i hjørnet øverst til venstre på skærmen.

Når Google Søgning & Now er aktiveret, er ruden længst til venstre reserveret til denne tjeneste, og hovedstartskærmen kan ikke ændres. Der er flere oplysninger under Google Søgning og Now.

Sådan tilføjer du en rude på startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Hvis du vil gennemse ruderne, skal du bladre hele vejen til højre eller venstre og derefter tappe på .

Når Google Søgning & Now er aktiveret, er ruden længst til venstre reserveret til denne tjeneste, og der kan ikke tilføjes flere ruder til venstre. Der er flere oplysninger under Google Søgning og Now.

Sådan sletter du en rude fra startskærmen

1. Berør og hold nede på et område på startskærmen, indtil enheden vibrerer.
    2. Du skal bladre til venstre eller til højre for at gå til de ruder, som du vil slette, og derefter tappe på i øverste højre hjørne i ruden.

Indstillinger for startskærm

Sådan deaktiveres eller fjernes et program fra Startskærmmen

Deaktivering af en forudindstillet app sletter alle data, men appen kan aktiveres igen fra Indstillinger > Apps. Kun overførte apps kan fjernes fuldt.

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller til højre for at gennemse ruderne. Alle programmer, der kan deaktiveres eller fjernes, vises med .
    3. Tap på den relevante app, og tap derefter på Deaktiver, hvis appen er forudindstillet på din enhed, eller tap på OK, hvis appen er hentet, og du vil fjerne den.

Sådan justerer du størrelsen på ikonerne på startskærmen

1. Berør og hold nede på et område på startskærmen, indtil enheden vibrerer. Tap derefter på .
    2. Tap på Ikonstørrelse, og vælg derefter en indstilling.