account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Favoritter

    Kontakter, du har markeret som favoritter, vises under fanen Favoritter i appen Kontakter sammen med de kontakter eller "topkontakter", du oftest har ringet til. På denne måde får du hurtigere adgang til disse kontakter.

    Sådan markerer og fravælger du en kontaktperson som favorit

    1. På din Startskærm tap på og tap derefter på .
    2. Tap på den kontaktperson, du vil tilføje eller fjerne fra dine favoritter.
    3. Tap på .

    Sådan får du vist dine favoritkontakter

    1. Åbn din Startskærm, tap på , og tap derefter på .
    2. Tap på Foretrukne.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer