Nødopkald

Enheden understøtter de internationale nødopkaldsnumre, f.eks. 112 eller 911. Du kan normalt bruge disse numre til nødopkald i alle lande, med eller uden at et SIM-kort er sat i, hvis du er inden for et nets rækkevidde.

Sådan foretager du et nødopkald

1. Åbn det numeriske tastatur.
    2. Tast nødopkaldsnummeret, og tap derefter på .

Du kan foretage nødopkald, selvom der ikke er isat et SIM-kort, eller når alle udgående opkald er spærret.

Sådan foretager du et nødopkald, når SIM-kortet er låst

1. Tap på NØDSTILFÆLDE.
    2. Tast nødopkaldsnummeret, og tap på .

Sådan foretager du et nødopkald, når skærmen er låst

1. Hvis typen af aktiv låseskærm er Stryg, skal du stryge opad og tappe på og derefter tappe på for at få vist det numeriske tastatur. Tast nødopkaldsnummeret, og tap på .
    2. Hvis din skærm er låst med et mønster, en pinkode eller en adgangskode, skal du stryge opad og tappe på NØDSTILFÆLDE. Tast nødopkaldsnummeret, og tap på .