Konferenceopkald

Med et konferenceopkald eller et opkald med flere deltagere kan du føre en samtale med to eller flere personer samtidigt.

Du kan få flere oplysninger om det antal deltagere du kan tilføje til et konferenceopkald, ved at kontakte netoperatøren.

Sådan foretager du et konferenceopkald

1. Tap på under et igangværende opkald. Opkaldsloggen vises.
    2. Tap på for at få vist det numeriske tastatur.
    3. Indtast nummeret på den anden deltager, og tap på . Den første deltager sættes midlertidigt på hold.
    4. Tap på for at føje den anden deltager til konferenceopkaldet og starte konferencen.
    5. For at føje flere deltagere til opkaldet, skal du gentage de relevante trin som beskrevet ovenfor.

Sådan har du en privat samtale med en deltager i et konferenceopkald

1. Tap på Administrer konference under et igangværende konferenceopkald.
    2. Tap på den specifikke knap for den deltager, du vil have en privat samtale med.
    3. Tap på for at afslutte den private samtale og vende tilbage til konferenceopkaldet.

Sådan fjerner du en deltager fra et konferenceopkald

1. Tap på Administrer konference under et igangværende konferenceopkald.
    2. Tap på ud for den deltager, du vil fjerne.

Sådan afslutter du et konferenceopkald

• Tap på under et konferenceopkald.