Om denne brugervejledning

Arrow left Oversigt over support til Xperia L1

Dette er Xperia™ L1-brugervejledningen til Android™ 7.0-softwareversionen. Hvis du er usikker på, hvilken softwareversion enheden kører, kan du kontrollere det i menuen Indstillinger.

Efter system- og programopdateringer vises funktionerne i din enhed måske på en anden måde end beskrevet i denne brugervejledning. Android™-versionen påvirkes måske ikke af en opdatering. Du kan finde flere oplysninger om softwareopdateringer under Opdatering af telefonen.

Sådan kontrollerer du din enheds aktuelle softwareversion

1. Åbn din Startskærm, og tap på .
    2. Find Indstillinger > Om telefonen > Android™-version.

Sådan finder du enhedens modelnummer og navn

1. Åbn din Startskærm, og tap på .
    2. Søg efter og tap på .
    Enhedens modelnummer og navn vises.

Begrænsninger i tjenester og funktioner

Nogle af de tjenester og funktioner, der er beskrevet i denne brugervejledning, understøttes muligvis ikke i alle lande eller områder, på alle netværk eller af alle tjenesteudbydere. Det internationale GSM-nødopkaldsnummer kan altid bruges i alle lande, områder og netværk og af alle serviceudbydere, forudsat at enheden har forbindelse til mobilnetværket. Kontakt netværksoperatøren eller tjenesteudbyderen for at finde ud af, om de enkelte tjenester eller funktioner er tilgængelige, og om der er yderligere gebyrer for adgang eller forbrug.

Brug af visse funktioner og programmer, der er beskrevet i denne vejledning, kan kræve internetadgang. Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra din enhed. Kontakt din udbyder af trådløse tjenester for at få flere oplysninger.