Menu for Musik på startskærmen

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

I menuen for Musik på startskærmen får du en oversigt over alle sangene på enheden. Herfra kan du håndtere dine albummer og afspilningslister.

Musikportal

1 Vend tilbage til startskærmen for Musik.
    2 Få vist den aktuelle afspilningskø
    3 Gennemse alle kunstnere
    4 Gennemse alle albummer
    5 Gennemse alle sange
    6 Gennemse dit musikbibliotek, og filtrer efter kunstner, album eller sangens navn
    7 Gennemse alle afspilningslister
    8 Afspil en delt musikfil på en anden enhed
    9 Åbn indstillingsmenuen til programmet Musik
    10 Åbn supportmenuen til programmet Musik

Sådan åbner du menuen for Musik på startskærmen

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app music player.
    2. Tap på Icn sony app calendar l.

Sådan går du tilbage til startskærmen for Musik

• Når startskærmsmenuen for Musik er åben, skal du tappe på Startside.
    • Når startskærmsmenuen for Musik er åben, skal du tappe på skærmen til højre for menuen.

Sådan sletter du en sang

1. Gå til startskærmsmenuen for Musik, og gennemse, indtil du finder den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold ned på sangens titel. Tap derefter på Slet på den viste liste.
    3. Tap på Slet igen for at bekræfte.