account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Xperia™-tips

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

    Vha. af Xperia™-tips kan du, via meddelelser, få brugbar information til din enhed, og lære alt du behøver for at komme i gang.

    Sådan aktiverer eller deaktiverer du Xperia™-tips

    1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Introduktion og Tip.
    3. Tap på Tip til Xperia™-skyderen.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!