Widgets

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Widgets er små apps, du kan bruge direkte via startskærmen. De fungerer også som genveje. Widgeten Vejr giver dig f.eks. mulighed for at se grundlæggende vejroplysninger direkte på startskærmen. Når du tapper på widgeten, åbnes den fulde app Vejr dog. Du kan hente flere widgets på Google Plan™.

Menuen Widget

For at tilføje en widget på Startskærmen

1. Berør og hold et tomt område på din Startskærm indtil enheden vibrerer, tap derefter på Widgets.
    2. Find og tap på den widget du vil tilføje.

Sådan ændrer du størrelsen på en widget

1. Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer, og slip derefter widgetten. Hvis widgetstørrelsen kan ændres, f.eks. Calendar-widgetten, vises der en fremhævet ramme og prikker til ændring af størrelsen.
    2. Træk prikkerne indad eller udad for at formindske eller udvide widgetten.
    3. Tap et vilkårligt sted på Startskærm for at bekræfte den nye widgetstørrelse.

Sådan flytter du en widget

• Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til den nye placering.

Sådan fjerner du en widget

• Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til Fjern fra startskærm.