Visning af fotos og videoer

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Anvend appen Album til at få vist fotos og afspille videoer, du har taget med dit kamera, eller til at få vist tilsvarende indhold, du har gemt på enheden. Alle fotos og videoer vises i et kronologisk ordnet gitter.

Album i gittervisning
    1 Tap på ikonet for at åbne startskærmsmenuen for Album
    2 Få vist et diasshow af alle billeder eller dem, du har føjet til favoritter
    3 Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Album
    4 Datointervallet for elementerne i den aktuelle gruppe
    5 Tap på et foto eller en video for at åbne fuldskærmsvisning
    6 Rul op eller ned for at få vist indhold

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Album.
    3. Tap på et foto eller en video, du vil se. Tap på Icn sony semc music play normal, hvis du bliver bedt om det.
    4. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.

Tip

Hvis du vil angive, at skærmen automatisk skal rotere, når den drejes til siden, skal du tappe på Roter skærmindholdet under Indstillinger > Skærm > Når enheden roteres.

Sådan ændrer du størrelse på miniaturebillederne

• Spred to fingre fra hinanden for at zoome ind, eller knib to fingre sammen for at zoome ud, når du får vist en miniature af fotos og videoer i Album.

Sådan zoomer du ind eller ud på et foto

• Når du får vist et foto, kan du sprede to fingre fra hinanden for at zoome ind eller knibe to fingre sammen for at zoome ud.

Sådan kan du se et diasshow af dine fotos

1. Tap, når du får vist et foto, på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, tap derefter på Icn sony key menu > Diasshow for at starte afspilning af alle fotos i et album.
    2. Tap på et foto for at afslutte diasshowet.

Sådan afspiller du en video

1. Søg efter den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap på Icn sony semc music play normal.
    3. Hvis der ikke vises afspilningskontrolelementer, skal du tappe på skærmen for at få dem vist. Tap på skærmen igen for at skjule kontrolelementerne.

Sådan stopper du et videoklip midlertidigt

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Tap på Icn sony semc music pause normal.

Sådan spoler du hurtigt frem og tilbage i et videoklip

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Træk skyderen på statuslinjen til venstre for at spole tilbage eller til højre for at spole hurtigt frem.

Sådan justerer du lydstyrken for et videoklip

• Tryk på volumentasten.