Indstillinger for videokamera

For at justere indstillingerne for videokameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Stryg til Icn sony camera switch video.
    3. Tap på Icn sony menu settings l for at vise indstillingerne.
    4. Vælg indstillingen, som du vil justere og foretag de ønskede ændringer.

Oversigt over indstillinger for videokamera

Farve og lysstyrke

Du kan justere farve og lysstyrke manuelt, når ikonet Icn sony cam brightness color til indstilling af lysstyrke og farve vises.

Valg af motiv

Med funktionen Valg af motiv kan du hurtigt konfigurere kameraet til de mest almindelige optagelser vha. forprogrammerede videomotiver. Hver motivindstilling er designet til at levere den bedst mulige videokvalitet i det specifikke optagemiljø.

Icn sony cam cap mode scene selection Slukket
    Funktionen Valg af motiv er slået fra, og du kan optage videoer manuelt.
    Icn sony camera scene softsnap Blødt snap
    Til videooptagelse mod bløde baggrunde.
    Icn sony camera scene landscape Landskab
    Til videooptagelser af landskaber. Kameraet fokuserer på objekter, der er langt væk.
    Icn sony camera scene night scene Nattescene
    Lysfølsomheden øges, når denne indstilling er aktiveret. Anvendes under dårlige lysforhold. Videooptagelser af objekter i hurtig bevægelse bliver muligvis slørede. Hold hånden stille, eller støt den på et fast underlag. Slå natfunktionen fra, når lysforholdene er gode, for at forbedre kvaliteten af videooptagelsen.
    Icn sony camera scene beach snow Strand
    Til videooptagelse af motiver ved hav eller sø.
    Icn sony cam scene snow Sne
    Til lyse omgivelser for at undgå overeksponerede videooptagelser.
    Icn sony camera scene sport Sport
    Til videooptagelser af objekter i høj fart. Den korte eksponeringstid minimerer sløring af bevægelserne.
    Icn sony camera scene party Fest
    Til videooptagelser indendørs under dårlige lysforhold. Motivet opfanger baggrundslys eller lys fra stearinlys. Videooptagelser af objekter i hurtig bevægelse bliver muligvis slørede. Hold hånden stille, eller støt den på et fast underlag.

Videoopløsning

Juster videoopløsningen i forhold til forskellige formater.

Fuld HD (30 b/sek.)
    1920×1080(16:9)
    Formatet fuld HD (Full High Definition) med 30 bps og et højde-bredde-forhold på 16:9.
    HD
    1280×720(16:9)
    Formatet HD (High Definition) og et højde-bredde-forhold på 16:9.
    VGA
    640×480(4:3)
    VGA-format og et højde-bredde-forhold på 4:3.
    mms
    Optag videoer, der er velegnet til at blive sendt som mms'er. Optagelsestiden for dette videoformat er begrænset, så der er plads til videofiler i en mms.

Objektsporing

Når du vælger et objekt ved at røre ved det i søgeren, sporer kameraet det for dig.

Smile Shutter™(video)

Brug funktionen Smile Shutter™ til at bestemme, hvilken slags smil kameraet skal reagere på, inden en videooptagelse startes.