Sådan anvender du opkaldslog

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

I opkaldsloggen kan du få vist opkald, som du har mistet Icn sony call log header missed call, besvaret Icn sony call log header incoming call og foretaget Icn sony call log header outgoing call.

Sådan åbner du opkaldsloggen

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app dialer.

Sådan får du vist dine ubesvarede opkald

1. Icn sony call log header missed call vises på statuslinjen, når du har et ubesvaret opkald. Træk statuslinjen nedad.
    2. Tap på Ubesvarede opkald.

Sådan ringer du op til et nummer fra din opkaldslog

• Tap på nummeret.

Tip

Hvis du vil redigere nummeret, inden du ringer til det, skal du berøre og holde nummeret i opkaldsloggen nede og derefter tappe på Rediger nummer før opkald.

Sådan føjer du et nummer fra opkaldsloggen til dine kontakter

1. Berør og hold et vist nummer i opkaldsloggen nede, og tap derefter på Føj til en kontakt.
    2. Vælg en eksisterende kontakt, du vil føje nummeret til, eller tap på Opret ny kontakt.
    3. Rediger kontaktoplysningerne, og tap derefter på Færdig.

Sådan får du vist indstillinger for opkaldsloggen

• Tap på Icn sony key menu, når opkaldsloggen er åben.

Tip

Du kan også få adgang til de almindelige opkaldsindstillinger vha. ovenstående instruktioner.