Opdaterer din enhed

Du skal opdatere softwaren i din enhed for at få de sidste nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser og på den måde sikre, at enheden fungerer optimalt. Når en softwareopdatering er tilgængelig, vises Icn sony stat notify system update på statuslinjen. Du kan også søge efter nye opdateringer manuelt, eller planlægge en opdatering.

Den letteste måde at installere en softwareopdatering på er ved at gøre det trådløst fra din enhed. Nogle opdateringer er dog ikke tilgængelige til trådløs overførsel. I disse tilfælde skal du bruge Xperia™ Companion-softwaren på en pc eller en Apple ® Mac®-computer til at opdatere din enhed.

Før du opdaterer din enhed, skal du overveje følgende:

• Kontrollér, at du har tilstrækkelig ledig lagerkapacitet, inden du starter opdateringen.
    • Hvis du anvender en enhed med flere brugere, skal du logge på som ejer, dvs. som den primære bruger, for at opdatere enheden.
    • Efter system- og programopdateringer vises funktionerne på din enhed måske på en anden måde end beskrevet i denne brugervejledning. Android™-versionen påvirkes måske ikke af en opdatering.

Du kan få flere oplysninger om softwareopdateringer ved at gå til Softwareopdatering.

Sådan tjekker du for ny software

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, sørg for at være logget på som ejeren.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg og tap Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.

Note

Hvis ikke der er ny software tilgængelig, er det muligt, at du ikke har tilstrækkeligt ledig hukommelse på din enhed. Hvis din Xperia™-enhed har mindre end 500 Mb fri intern hukommelse (enhedshukommelse) tilgængelig, vil du ikke modtage nogen information om ny software. Følgende besked vises i beskedpanelet for at advare dig om manglen på lagerplads: Lagerplads udløbet. Nogle systemfunktioner virker måske ikke. Hvis du modtager denne besked, skal du frigøre noget intern hukommelse (enhedshukommelse), inden du kan modtage meddelelser om, at der er ny software tilgængelig.

Sådan opdateres enheden trådløst

Anvend Software-opdateringsprogrammet til trådløs opdatering af din enhed. Hvilke opdateringer du kan hente over et mobilnetværk, afhænger af din operatør. Det anbefales at bruge et Wi-Fi-netværk i stedet for et mobilnetværk til at hente ny software for at undgå omkostningerne til datatrafik.

Sådan henter og installerer du en systemopdatering

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, sørg for at være logget på som ejeren.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg og tap Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.
    4. Hvis der er en systemopdatering tilgængelig, tap på Overfør for at hente den til din enhed.
    5. Når overførslen er gennemført, skal du tappe på Installér og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Sådan planlægger du en softwareopdatering

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger > Automatisk installation > Angiv tid.
    4. Sæt det ønskede klokkeslæt for software-opdateringen, og tap derefter på OK.

Sådan opdaterer du din enhed vha. en computer

1. Brug et USB-kabel til at tilslutte din enhed til computeren.
    2. Kontrollér, at skærmen på din enhed er låst op, og at USB-tilslutningstilstanden i enheden er angivet til Til at overføre filer (MTP).
    3. Åbn Xperia™ Companion, hvis den ikke startes automatisk.
    4. Kontrollér, at computeren kan få adgang til internettet.
    5. Computer: Hvis der findes en ny softwareopdatering, vises der et pop op-vindue. Følg vejledningen på skærmen for at køre de relevante softwareopdateringer.

Note

Hvis du ikke har Xperia™ Companion-software installeret på den pågældende computer, skal du slutte din enhed til computeren og følge installationsvejledningen på skærmen. Sørg for, at du bruger det USB-kabel, der fulgte med enheden, og at det er sluttet korrekt til enheden og computeren.