Fotografering og videooptagelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5
    Kameraoversigt
    1 Objektiv på frontkamera
    2 Vælg optagetilstand
    3 Skift mellem front- og hovedkameraet
    4 Zoom ind eller ud
    5 Få vist fotos og videoer
    6 Statusindikator for Gem placering
    7 Tag fotos, eller optag videoer
    8 Gå et trin tilbage, eller afslut kameraet
    9 Indstillinger for optagetilstand
    10 Blitzindstillinger

Sådan tager du et foto fra låseskærmen

1. Hvis du vil aktivere skærmen, skal du trykke kortvarigt på til/fra-tasten Icn sony key and power k90.
    2. Hvis du vil aktivere kameraet, skal du berøre og holde kameraikonet Icn sony camera cap mode normal nede og derefter trække det til venstre.
    3. Når kameraet åbnes, skal du tappe på Icn sony camera onscreen lock button.

Sådan tager du et foto ved at tappe på skærmens kameraknap

1. Aktivér kameraet.
    2. Ret kameraet mod emnet.
    3. Tap på skærmens kameraknap Icn sony camera onscreen button. Fotoet tages, så snart du slipper kameraknappen.

Sådan tager du en selfie med frontkameraet

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony cam front main.
    3. Tap på kameraknappen på skærmen Icn sony camera onscreen button for at tage fotoet. Fotoet tages, så snart du slipper kameraknappen.

Sådan anvender du blitzen på stillkameraet

1. Når kameraet er åbent, skal du tappe på Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Vælg den ønskede blitzindstilling.
    3. Tag fotoet.

Brug af zoomfunktionen

• Når kameraet er åbent, skal du trykke volumentasten op eller ned.
    • Når kameraet er åbent, skal du knibe ind eller knibe ud på kameraskærmen.

For at optage et videoklip

1. Aktiver kameraet.
    2. Ret kameraet mod emnet.
    3. For at starte optagelse, tap på Icn sony gingerbread cam start recording.
    4. For at gøre en pause under en videooptagelse, tap på Icn sony semc camera pause normal. Tryk på Icn sony gingerbread cam start recording for at genoptage optagelsen.
    5. For at stoppe en optagelse skal du tappe på Icn sony gingerbread cam stop recording.

Sådan tager du et foto, mens du optager en video

• Hvis du vil tage et foto, mens du optager en video, skal du tappe på Icn sony camera onscreen button. Fotoet tages, så snart du slipper kameraknappen.

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Aktivér kameraet, og tap derefter på en miniature for at åbne et foto eller en video.
    2. Bladr til venstre eller højre for at få vist fotos og videoer.

Sådan sletter du et foto eller en optaget video

1. Søg efter det foto eller den video, du vil slette.
    2. Tap på skærmen for at få vist værktøjslinjerne.
    3. Tap på Icn sony camera review delete.
    4. Tap på Slet for at bekræfte.