Sådan tager du et skærmbillede

Du kan tage stillbilleder af enhver skærm på enheden som f.eks. et skærmbillede. De skærmbilleder, du tager, gemmes automatisk i albummet.

Sådan tager du et skærmbillede

1. Tryk på og hold ned på tænd/sluk-tasten, indtil der vises et vindue på skærmen.
    2. Tap på Icn sony take screenshot.

Tip

Du kan også tage et skærmbillede ved at trykke på tænd/sluk-tasten og volumentasten samtidigt. Når skærmbilledet er taget, kan du slippe tasterne.

Sådan får du vist dit skærmbillede

• Træk statuslinjen helt ned, tap derefter på det skærmbillede du ønsker at få vist.

Tip

Du kan også få vist skærmbillederne ved at åbne Album-programmet.