Synkronisering med onlinekonti

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Synkroniser din enhed med kontakter, mail, kalenderhændelser og andre oplysninger fra onlinekonti, f.eks. mailkonti såsom Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ og Twitter™. Du kan automatisk synkronisere data for disse konti ved at aktivere funktionen til automatisk synkronisering. Eller du kan vælge at synkronisere hver konto manuelt.

Sådan konfigurerer du en onlinekonto til synkronisering

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Konti og synkronisering > Tilføj konto, og vælg derefter den konto, du vil tilføje.
    3. Følg vejledningen for at oprette eller logge på en konto.

Sådan synkroniserer du manuelt med en onlinekonto

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti og synkronisering .
    2. Tap på navnet på den konto, du vil synkronisere med. Der vises en liste med elementer, som kan synkroniseres med kontoen.
    3. Tap på til/fra-kontakten ud for de elementer, du vil synkronisere.

Sådan fjerner du en onlinekonto

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti og synkronisering .
    2. Tap på navnet på den konto, du vil fjerne.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
    4. Tap på Fjern konto igen for at bekræfte.