Synkronisering med Microsoft® Exchange ActiveSync®

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Hvis din virksomhed bruger en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, kan du få adgang til virksomhedens e-mails, kalenderaftaler og kontakter direkte fra din enhed. Efter installation kan du finde oplysninger om appsene Mail, Kalender og Kontakter.

Sådan konfigurerer du en EAS-konto til synkronisering

1. Kontrollér, at du har domæne- og serveroplysningerne (fra virksomhedens netværksadministrator).
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Tap på Indstillinger > Konti og synkronisering > Tilføj konto > Exchange ActiveSync.
    4. Indtast virksomhedens mailadresse og adgangskode.
    5. Tap på Næste. Enheden begynder at hente dine kontooplysninger. Hvis der sker en fejl, skal du indtaste domæne- og serveroplysningerne til din konto manuelt og derefter tappe på Næste.
    6. Tap på OK for at give virksomhedsserveren lov til at styre enheden.
    7. Vælg en synkroniseringsmetode, et synkroniseringsinterval og de data, du vil synkronisere med enheden, f.eks. kontakter og kalenderposter.
    8. Tap på Næste, og vælg derefter typen af besked, du vil modtage i forbindelse med ny mail.
    9. Tap på Næste igen. Indtast et navn til firmakontoen, og tap derefter på Afslut opsætning.
    10. Hvis du bliver bedt om det, skal du aktivere enhedsadministratoren for at give virksomhedsserveren lov til at oprette sikkerhedsregler på din enhed, f.eks. deaktivering af stemmeoptagelse og brug af lagerkryptering. Ellers lykkes det ikke at oprette kontoen.

Note

Når du ændrer adgangskoden til logon for en EAS-konto på din computer, skal du logge på EAS-kontoen på din enhed igen.

Sådan ændrer du indstillingerne for en EAS-konto

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    2. Tap på Mail, og tap derefter på Icn sony key menu.
    3. Tap på Indstillinger, og vælg en EAS-konto. Skift derefter indstillingerne for EAS-kontoen efter behov.

Sådan indstiller du et synkroniseringsinterval for en EAS-konto

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Mail, og tap derefter på Icn sony key menu.
    3. Tap på Indstillinger, og vælg en EAS-konto.
    4. Tap på Kontrolfrekvens > Kontrolfrekvens, og vælg et interval.

Sådan fjerner du en EAS-konto

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti og synkronisering .
    2. Tap på Exchange ActiveSync, og vælg derefter den EAS-konto, du vil fjerne.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
    4. Tap på Fjern konto igen for at bekræfte.