Tastatur på skærmen

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan indtaste tekst med QWERTY-tastaturet på skærmen ved at tappe på hvert enkelt bogstav, eller du kan bruge funktionen Bevægelsesinput og lade fingeren glide fra bogstav til bogstav for at danne ord. Hvis du foretrækker at bruge en mindre version af tastaturet på skærmen og kun indtaste tekst med kun én hånd, kan du i stedet aktivere tastaturet til én hånd.

Du kan vælge op til tre sprog til tekstindtastning. Smart-funktionen til registrering af sprog registrerer, hvilket sprog du bruger, og foreslår ord fra dette sprog, mens du skriver. Nogle apps åbner tastaturet på skærmen automatisk, f.eks. apps til mail og sms'er.

Oversigt over tastatur på skærmen

1 Slet et tegn før markøren.
    2 Indtast et linjeskift, eller bekræft en tekstindtastning.
    3 Indtast et mellemrum.
    4 Tilpas tastaturet. Denne tast forsvinder, når tastaturet er tilpasset.
    5 Vis tal og symboler. Tap på Icn sony textinput symbol pages for at få vist endnu flere symboler.
    6 Skift mellem små bogstaver Icn sony text input shift feedback, store bogstaver Icn sony text input shift caps feedback og Caps lock Icn sony text input shift caps lock feedback. Tasten anvendes på nogle sprog til at skrive ekstra tegn i sproget

Visning af tastaturet på skærmen for at indtaste tekst

• Tap på et tekstindtastningsfelt.

Sådan bruger du tastaturet på skærmen i liggende retning

• Drej enheden til siden, når tastaturet på skærmen vises.

Note

Du skal evt. justere indstillingen i visse apps for at aktivere liggende retning.

Sådan indtaster du tekst tegn for tegn

1. Tap på det tegn, hvis du vil indtaste et tegn, der vises på tastaturet.
    2. Hvis du vil indtaste et tegn, der ikke findes på tastaturet, skal du berøre og holde et almindeligt tegn på tastaturet nede for at få vist en oversigt over tilgængelige indstillinger, hvorefter du kan vælge fra listen. Hvis du f.eks. vil indtaste "é", skal du berøre og holde "e" nede, indtil andre indstillinger vises. Træk derefter, mens fingeren trykker på tastaturet, og vælg "é".

Sådan indtaster du et punktum

• Når du har indtastet et ord, skal du dobbelttappe på mellemrumstasten.

Sådan indtaster du tekst med funktionen Bevægelsesinput

1. Når skærmtastaturet vises, skal du skubbe fingeren fra bogstav til bogstav for at skitsere det ord, du vil skrive.
    2. Når du har indtastet et ord, skal du løfte fingeren. Der vises et ordforslag, baseret på de bogstaver, du har tastet.
    3. Hvis det ord, du ønsker, ikke vises, skal du tappe på Icn sony delete phone number blk for at se andre funktioner og vælge i overensstemmelse dermed. Hvis den ønskede funktion ikke vises, skal du slette hele ordet og indtaste det igen eller indtaste ordet ved at tappe på de enkelte bogstaver.

Ændring af indstillingerne for Bevægelsesinput

1. Tap på Icn sony textinput numbers symbols, når tastaturet på skærmen vises.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Aktivér eller deaktiver funktionen Bevægelsesinput ved at trække skyderen ud for Bevægelsesinput til positionen "til" eller "fra".

Sådan bruger du tastaturet til én hånd

1. Åbn tastaturet på skærmen i stående tilstand, og tap derefter på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Enhåndstastatur.
    3. Hvis du vil flytte tastaturet til én hånd til venstre eller højre side af skærmen, skal du tappe på henholdsvis Icn sony textinput left arrow ellerIcn sony textinput right arrow.

Note

Hvis du vil gå tilbage til at få vist tastaturet i fuld skærm, skal du tappe på Icn sony textinput full kb.