Supportprogram

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Brug supportprogrammet på din enhed til at gennemse brugervejledninger og vejledningerne til fejlfinding og til at søge efter oplysninger om softwareopdateringer og andre produktrelaterede oplysninger.

Sådan får du adgang til supportprogrammet

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Icn sony app support, og vælg derefter det ønskede supportelement.

Note

Vi anbefaler, at du opretter forbindelse til internettet, når du bruger supportprogrammet, så du kan få den bedst mulige support.