Lydstyrke og indstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan justere lydstyrken for beskeder og afspilning af musik og video.

Sådan justerer du lydstyrken for ringetonen med volumentasten

• Tryk volumentasten op eller ned.

Sådan justerer du lydstyrken for afspilning af medier med lydstyrketasten

• Tryk lydstyrketasten op eller ned, når du afspiller musik eller videoklip, også selvom skærmen er låst.

Sådan slår du vibrationstilstand til

• Tryk volumentasten op eller ned, indtil Icn sony stat sys ringer vibrate vises.

Sådan justerer du lydstyrkeniveauerne

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og besked.
    3. Træk volumenskyderen til den ønskede position.

Note

Du kan også trykke lydstyrketasten op eller ned og derefter tappe på Icn sony smallapps down for at justere lydstyrken for ringetone, afspilning af medier eller alarm hver for sig.

Sådan indstiller du, at enheden skal vibrere i forbindelse med indgående opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked.
    3. Træk skyderen ud for Vibrer også ved opkald til højre.

Sådan indstiller du en ringetone

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Ringetone for telefon.
    3. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Icn sony browser add for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på Udført for at bekræfte.

Sådan vælger du beskedlyden

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Beskedlyd.
    3. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Icn sony browser add for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på Udført for at bekræfte.

Tip

Nogle programmer har deres egen specifikke beskedlyd, som kan vælges fra programindstillingerne.

Sådan aktiverer du berøringstoner

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Andre lyde.
    3. Træk skyderne ud for Tastaturtoner og Lyd ved berøring til højre.