Deling af din mobildataforbindelse

Du kan dele din mobildataforbindelse med andre enheder på flere måder:

• USB-internetdeling – del din mobildataforbindelse med en enkelt computer ved hjælp af et USB-kabel.
    • Bluetooth®-internetdeling – del din mobildataforbindelse med op til fem andre enheder via Bluetooth®.
    • Bærbart ‎Wi-Fi‎-hotspot – del din mobildataforbindelse samtidigt med op til 8 andre enheder, herunder enheder, der understøtter WPS-teknologi.

Sådan deler du dataforbindelse ved hjælp af et USB-kabel

1. Deaktiver alle USB-kabelforbindelser til enheden.
    2. Brug det USB-kabel, der fulgte med enheden, til at slutte enheden til en computer.
    3. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    4. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    5. Træk skyderen ud for USB-internetdeling til højre, og tap derefter på OK, hvis du bliver bedt om det. Icn sony stat sys tether usb vises på statuslinjen, når der er oprettet forbindelse.
    6. Hvis du vil stoppe med at dele din dataforbindelse, skal du trække skyderen ud for USB-internetdeling til venstre eller fjerne USB-kablet.

Note

Du kan ikke dele enhedens dataforbindelse og SD-kort via et USB-kabel på samme tid.

For at dele din mobildataforbindelse med en anden Bluetooth®-enhed

1. Kontroller at din enhed og Bluetooth® -enheden er parret med hinanden, og at mobildatatrafik er aktiveret på din enhed.
    2. Din enhed: På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot og træk herefter skyderen ved siden af Bluetooth-internetdeling til højre.
    4. Bluetooth®-enhed: Konfigurer enheden således, at den får sin netværksforbindelse ved brug af Bluetooth®. Hvis enheden er en computer, henvises til de relevante instruktioner for afslutning af opsætningen. Hvis enheden anvender et Android™-operativsystem, tap på indstillingsikonet ved siden af navnet på enheden der er parret med, under Indstillinger > Bluetooth > Forbundne enheder, marker herefter Internetadgang-afkrydsningsfeltet.
    5. Din enhed: Vent på at Icn sony stat sys tether bluetooth vises i statuslinjen. Når det vises, er opsætningen afsluttet.
    6. Træk skyderen ved siden af Bluetooth-internetdeling til venstre for at standse deling af din mobildataforbindelse.

Note

Bluetooth-internetdeling-funktionen slås fra hver gang din enhed slukkes, eller du slår Bluetooth®-funktionen fra.

Tip

For flere oplysninger om parring og slå mobildatatrafik til, se Sådan parrer du enheden med en anden Bluetooth®-enhed og Sådan tilføjer du et virtuelt privat netværk.

Sådan bruger du din enhed som et bærbart Wi-Fi®-hotspot

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstillinger for bærbart hotspot > Konfigurer Wi-Fi-hotspot.
    4. Indtast oplysninger om Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype. Indtast en eventuel adgangskode.
    6. Tap på Gem.
    7. Tap på Icn sony key and back, og træk skyderen ud for Bærbart hotspot til højre.
    8. Hvis du bliver bedt om det, skal du tappe på OK for at bekræfte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises på statuslinjen, når det bærbare ‎Wi-Fi‎-hotspot er aktivt.
    9. Hvis du vil stoppe med at dele din dataforbindelse via ‎Wi-Fi‎, skal du trække skyderen ud for Bærbart hotspot til venstre.

Sådan giver du en WPS-understøttet enhed tilladelse til at anvende din mobildataforbindelse

1. Kontrollér, at din enhed fungerer som et bærbart ‎Wi-Fi‎-hotspot.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot > Indstillinger for bærbart hotspot.
    4. Træk skyderen ud for Søgbar til højre.
    5. Kontrollér, at dit bærbare hotspot er sikret med en adgangskode under Konfigurer Wi-Fi-hotspot.
    6. Tap på WPS-trykknap, og følg derefter de relevante instruktioner. Alternativt kan du tappe på Icn sony key menu > WPS-pinkode og derefter indtaste den pinkode, der vises på den WPS-understøttede enhed.

For at omdøbe eller sikre dit bærebare hotspot

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstillinger for bærbart hotspot > Konfigurer hotspot.
    4. Indtast netværkets Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    6. Indtast eventuelt en adgangskode.
    7. Tap på Gem.