Afsendelse og modtagelse af mails

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5
    Oversigt over mailindbakken
    1 Få vist en liste over alle mailkonti og seneste mapper
    2 Søg efter mails
    3 Få adgang til indstillinger og valgmuligheder
    4 Liste over mails
    5 Skriv en mail

Sådan henter du nye e-mails

• Stryg nedad på listen med meddelelser, når e-mailindbakken er åben.

Note

Før du forsøger at hente nye e-mails, skal du sørge for, at du har en fungerende dataforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikrer velfungerende dataforbindelser under Internet- og mms-indstillinger .

Sådan læser du mails

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Mail.
    3. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du tappe på Icn sony app calendar l og vælge den konto, du vil tjekke. Hvis du vil tjekke alle din mailkonti på én gang, skal du tappe på Icn sony app calendar l og derefter tappe på Kombineret indbakke.
    4. Rul op eller ned i mailindbakken, og tap på den mail, du vil læse.

Sådan opretter og sender du en mail

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Mail.
    2. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du tappe på Icn sony app calendar l og vælge den konto, du vil sende meddelelsen fra.
    3. Tap på Icn sony conv new message, skriv modtagerens navn eller mailadresse, og vælg derefter en eller flere modtagere på rullelisten.
    4. Indtast mailens emne og meddelelsesteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan svarer du på en mail

1. Find og tap på den besked i mailindbakken, du vil besvare, og tap derefter på Svar eller Svar alle.
    2. Skriv dit svar, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan videresender du en mail

1. Søg efter og tap på den besked, du vil videresende, i mailindbakken, og tap derefter på Videresend.
    2. Angiv modtagerens navn eller mailadresse, og vælg derefter en eller flere modtagere på rullelisten.
    3. Indtast beskedteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan får du vist en vedhæftet fil fra en mail

1. Søg og tap på den mail, der indeholder den vedhæftede fil, du vil have vist. Vedhæftede filer er vist ved Icn sony email attachment.
    2. Når mailen er åben, skal du tappe på Indlæs. Overførsel af den vedhæftede fil går i gang.
    3. Tap på Vis, når overførslen af den vedhæftede fil er fuldført.

Sådan gemmer du en afsenders mailadresse i dine kontakter

1. Søg efter og tap på en meddelelse i mailindbakken.
    2. Tap på afsenderens navn, tap på Føj til en kontakt, og tap derefter på OK.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger eventuelt kontaktoplysningerne, og tap derefter på Gem.