Sådan vælges mobilnetværk

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Din enhed vil automatisk skifte mellem mobilnetværk, afhængig af hvilket mobilnetværk der er tilgængelig, der hvor du er. Du kan også manuelt indstillet din enhed til at anvende et specielt mobilnetværk, fx WCDMA eller GMS.

Der vil vises forskellige statusikoner i statuslinjen, afhængig af type eller tilstand af netværk du er tilsluttet til. Der henvises til Statusikon for at se, hvordan de forskellige statusikoner ser ud.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Foretrukken netværkstype, og vælg en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet netværk manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk > Netværksudbydere.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Manuelt.
    4. Vælg et netværk.

Note

Hvis du vælger et netværk manuelt, søger enheden ikke efter andre netværk, heller ikke selvom du er uden for det dækningsområdet for det manuelt valgte netværk.

Sådan aktiverer du automatisk valg af netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk > Netværksudbydere.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Automatisk.