Skærmindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Sådan justerer du skærmens lysstyrke manuelt uanset lysforholdene

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm.
    3. Træk skyderen ud for Tilpasset lysstyrke til positionen FRA.
    4. Tap på Lysstyrke.
    5. Træk skyderen for at justere lysstyrken.

Tip

Hvis du sænker niveauet for lysstyrken, holder batteriet længere.

Sådan justerer du, hvor længe der skal gå, før skærmen slukkes

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Dvale.
    3. Vælg en funktion.

Tip

Du kan slukke skærmen hurtigt ved at trykke kort på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.

Smart styring af baggrundslys

Med smart styring af baggrundslyset er skærmen tændt, så længe du holder enheden i hånden. Når du lægger enheden fra dig, slås skærmen fra i henhold til indstillingerne for slumretilstand.

Sådan slår du funktionen Smart styring af baggrundslys til

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Smart modlys.
    3. Træk skyderen til højre.

Fastgørelse af skærm

Brug fastgørelse af skærm til at indstille enheden til kun at vise skærmen for en bestemt app. Hvis du f.eks. spiller et spil, og du ved en fejl berører navigeringstasten Start, forhindrer funktionen til fastgørelse af skærm, at appens aktive spilskærm minimeres. Du kan også anvende denne funktion, når du låner enheden ud til en anden, så du dermed gør det sværere for vedkommende at få adgang til mere end én app. Du kan f.eks. låne enheden ud til en anden, så vedkommende kan tage et foto, og fastgøre skærmen til kameraappen, så vedkommende ikke så let kan anvende andre apps, f.eks. Mail.

Note

Fastgørelse af skærm er ikke en sikkerhedsfunktion, og den forhindrer ikke fuldstændigt andre i at frigøre en skærm og få adgang til enheden. Hvis du vil beskytte dine data, skal du konfigurere enheden til at anmode om en pinkode, en adgangskode eller et mønster til skærmlåsen, for at skærmen kan frigøres.

Sådan aktiverer du fastgørelse af skærm

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fastgørelse af skærm.
    3. Træk skyderen til højre.
    4. Hvis du ikke har indstillet et mønster, en pinkode eller en adgangskode til skærmlås på din enhed, skal du trække skyderen ud for Lås enheden ved frigørelse til højre og derefter vælge en indstilling. Hvis du allerede har aktiveret en skærmlås, skal du trække skyderen for at aktivere den relevante sikkerhedsindstilling, når du har aktiveret fastgørelse af skærm.

Tip

Du behøver ikke angive et mønster, en pinkode eller en adgangskode, for at fastgørelse af skærm fungerer.

Sådan fastgør du en skærm

1. Kontrollér, at fastgørelse af skærm er aktiveret på enheden.
    2. Åbn en app, og gå til den skærm, du vil fastgøre.
    3. Tap på Icn sony key open recent apps.
    4. Hvis du vil have vist ikonet for fastgørelse af skærmen Icn sony screen pinning, skal du stryge opad.
    5. Tap på Icn sony screen pinning.
    6. Tap på Forstået i det pop op-vindue, der vises.

Sådan frigør du en skærm

1. På den fastgjorte skærm skal du berøre og holde Icn sony key open recent apps og Icn sony key and back nede på samme tid.
    2. Slip begge knapper.

Tip

Hvis du valgte en sikkerhedsindstilling, da du aktiverede funktionen til fastgørelse af skærmen, skal du angive dit mønster, din pinkode eller din adgangskode for at låse enheden op, før skærmen kan frigøres.