Dagdrøm

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Dagdrøm er en interaktiv pauseskærm, som automatisk viser farver, fotos eller et diasshow, mens din enhed sidder i en dock eller oplader, og skærmen er inaktiv.

Note

På en enhed med flere brugere kan hver bruger have sine egne indstillinger for Dagdrøm.

Sådan aktiverer du pauseskærmen Dagdrøm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Dagdrøm.
    3. Træk skyderen til højre.

Sådan vælger du indhold til pauseskærmen Dagdrøm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Dagdrøm.
    3. Træk skyderen til højre.
    4. Vælg, hvad du vil have vist, når pauseskærmen er aktiv.

Sådan indstiller du, hvornår pauseskærmen Dagdrøm skal starte

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Dagdrøm.
    3. Træk skyderen til højre.
    4. Hvis du vil aktivere pauseskærmen Dagdrøm med det samme, skal du tappe på Icn sony key menu og derefter på Start nu.
    5. Hvis du vil angive indstillinger for automatisk aktivering, skal du tappe på Icn sony key menu, derefter på Hvornår der skal dagdrømmes og derefter vælge en indstilling.