Skærmlås

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5
    Der findes flere tilgængelige indstillinger for skærmlås. Sikkerhedsniveauet for hver låsetype er angivet nedenfor fra den svageste til den stærkeste:
    • Stryg – ingen beskyttelse, men du har hurtig adgang til startskærmen.
    • Mønster – tegn et simpelt mønster med din finger for at låse enheden op.
    • Pinkode – indtast en numerisk pinkode på mindst fire cifre for at låse enheden op.
    • Adgangskode – indtast en alfanumerisk adgangskode for at låse enheden op.

Tip

Det er meget vigtigt, at du kan huske mønsteret til oplåsning af skærmen, pinkoden eller adgangskoden. Hvis du glemmer disse oplysninger, kan du muligvis ikke gendanne vigtige data, f.eks. kontakter og beskeder.

Tip

Hvis du har oprettet en Microsoft® EAS-konto (Exchange ActiveSync®) på din Xperia™-enhed, begrænser EAS-sikkerhedsindstillingerne måske typen af skærmlås, så du kun kan bruge en pinkode eller adgangskode. Dette forekommer, når din netværksadministrator angiver en bestemt type låseskærm for alle EAS-konti af hensyn til virksomhedens sikkerhed. Kontakt netværksadministratoren i dit firma eller din organisation for at finde ud af, hvilke politikker om netværkssikkerhed der gælder for mobilenheder.

Tip

Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

Sådan opretter du et skærmlåsningsmønster

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås > Mønster.
    3. Følg vejledningen på enheden.

Note

Hvis du skriver et forkert låsningsmønster fem gange i træk, skal du vente 30 sekunder, før du kan prøve igen.

Sådan ændrer du typen af skærmlås

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed.

Sådan ændrer du mønsteret til skærmlåsning

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn mønsteret til skærmoplåsning.
    4. Tap på Mønster, og følg vejledningen på enheden.

Sådan opretter du en pinkode til skærmlåsen

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås > PIN-kode.
    3. Angiv en numerisk pinkode, og tap derefter på Fortsæt.
    4. Angiv pinkoden igen, bekræft den, og tap derefter på OK.

Sådan opretter du en adgangskode til skærmlås

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås > Adgangskode.
    3. Angiv en adgangskode, og tap derefter på Fortsæt.
    4. Angiv adgangskoden igen, bekræft den, og tap derefter på OK.

Sådan aktiverer du funktionen til oplåsning via strygning

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn dit mønster til skærmoplåsning, eller indtast din pinkode eller adgangskode, afhængigt af hvilken af disse skærmlåsetyper der er aktiveret.
    4. Tap på Stryg.

Nulstilling af glemt skærmlås

Hvis du har glemt pinkoden eller mønsteret til din skærmlås, kan du eventuelt nulstille den vha. tjenesten Beskyttelse via my Xperia. Du mister ikke indholdet på din enhed, når du har nulstillet din skærmlås vha. tjenesten Beskyttelse via my Xperia.

Hvis du vil aktivere tjenesten Beskyttelse via my Xperia, skal du se under Søgning efter en mistet enhed .

Sådan nulstiller du skærmlåsen ved hjælp af tjenesten Beskyttelse via my Xperia

1. Sørg for, at du kender brugernavnet og adgangskoden til din Google™-konto, og at tjenesten Beskyttelse via my Xperia er aktiveret på enheden.
    2. Gå til myxperia.sonymobile.com fra en enhed med forbindelse til internettet.
    3. Log på med den samme Google™-konto, som du har konfigureret på enheden.
    4. Klik på billedet af din enhed under Dine enheder.
    5. Vælg Lås eller Skift PIN2-kode for at erstatte den aktuelle skærmlås med en ny pinkode.
    6. Følg vejledningen på skærmen, der leveres af tjenesten Beskyttelse via my Xperia.

Note

Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan din enhed være låst efter nulstilling af skærmlåsen. Du skal derfor indtaste brugernavnet og adgangskoden til din Google™-konto for at kunne bruge enheden.