Udførelse af diagnosticeringstest på din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Xperia™ Diagnostics-appen kan teste en bestemt funktion eller foretage en komplet diagnosticeringstest for at kontrollere, at Xperia™-enheden fungerer korrekt.

Xperia™ Diagnostics kan:
    • vurdere potentielle hardware- eller softwareproblemer på Xperia™-enheden.
    • analysere, hvor godt apps fungerer på din enhed.
    • registrere antallet af afbrudte opkald i løbet af de seneste ti dage.
    • identificere installeret software og vise nyttige oplysninger om din enhed.

Tip

Xperia™ Diagnostics-appen er forudinstalleret på de fleste Android™-enheder fra Sony. Hvis du ikke kan vælge diagnosticering under Indstillinger > Om telefonen eller i menuen VÆRKTØJER i supportprogrammet, kan du hente en lightversion vha. Play Butik™.

Sådan udfører du en bestemt diagnosticeringstest

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Test .
    3. Vælg en test på listen.
    4. Følg vejledningen, og tap på Ja eller Nej for at bekræfte, om en funktion virker.

Sådan udfører du alle diagnosticeringstests

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Test > Kør alle.
    3. Følg vejledningen, og tap på Ja eller Nej for at bekræfte, om en funktion virker.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Fakta.