Begrænsning af opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan blokere alle eller visse kategorier af ind- og udgående opkald. Hvis du har modtaget en PIN2-kode fra din tjenesteudbyder, kan du også begrænse udgående opkald ved hjælp af en liste med faste numre (FDN – Fixed Dialing Numbers). Hvis dit abonnement omfatter en talemeddelelsestjeneste, kan du sende alle indgående opkald fra en bestemt kontakt direkte til talemeddelelsestjenesten. Hvis du vil blokere et bestemt nummer, kan du gå til Google Play™ og hente apps, der understøtter denne funktion.

Note

FDN understøttes ikke af alle netværksoperatører. Kontakt din netværksoperatør for at verificere, at dit SIM-kort eller din netværkstjeneste understøtter denne funktion.

Sådan spærrer du ind- og udgående opkald

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Tap på Opkaldsspærring, og vælg derefter en indstilling.
    4. Angiv adgangskoden, og tap på OK.

Note

Når du første gang konfigurerer opkaldsspærring, skal du indtaste en adgangskode for at aktivere funktionen til opkaldsspærring. Du skal anvende den samme adgangskode senere, hvis du vil redigere indstillinger for opkaldsspærring.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du faste numre

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Faste opkaldsnumre.
    3. Hvis du vil aktivere faste numre, skal du vælge Aktiver faste opkald. Hvis du vil deaktivere faste numre, skal du vælge Deaktiver faste opkald.
    4. Indtast PIN2-koden, og tap på OK.

Sådan får du adgang til listen med modtagere, du accepterer opkald fra

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Faste opkaldsnumre > Faste opkaldsnumre.

Sådan ændrer du PIN2-koden til SIM-kortet

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Tap på Faste opkaldsnumre > Skift PIN2-kode.
    4. Indtast den gamle PIN2-kode til SIM-kortet, og tap på OK.
    5. Indtast den nye PIN2-kode til SIM-kortet, og tap på OK.
    6. Bekræft den nye PIN2-kode, og tap på OK.

Sådan sender du indgående opkald fra en bestemt kontakt direkte til talemeddelelsestjenesten

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Icn sony app phonebook.
    3. Vælg den kontakt, hvis indgående opkald du automatisk vil sende direkte til talemeddelelsestjenesten.
    4. Tap på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact > Icn sony key menu.
    5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Alle opkald til telefonsvarer.
    6. Tap på GEM.