Nulstilling af dine apps

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan nulstille en app eller rydde appdata, hvis din app ikke længere reagerer eller forårsager problemer med din enhed.

Sådan nulstiller du programindstillinger

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Nulstil app-præferencer.

Note

Når du nulstiller programindstillinger, sletter du ikke programdata fra din enhed.

For at rydde programdata

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Vælg et program eller en tjeneste, og tap så på Lagerplads > RYD DATA.

Note

Når du rydder programdata, vil dataene for det valgte program blive slettet permanent fra din enhed. Indstillingen til at rydde programdata er ikke tilgængelig til alle programmer eller tjenester.

For at rydde et programs cache-lager

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Vælg et program eller en tjeneste, og tap så på Lagerplads > RYD CACHE.

Note

Indstillingen til at rydde et programs cache-lager er ikke tilgængelig til alle programmer eller tjenester.

For at rydde programmets standardindstilling

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Vælg et program eller en tjeneste, og tap så på Åbn som standard > RYD STANDARDER.

Note

Indstillingen til at rydde et programs standardindstilling er ikke tilgængelig til alle programmer eller tjenester.