Telefontastatur

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Telefontastaturet er magen til et standardtelefontastatur med 12 taster. Det giver dig indstillinger for tekstforslag og multitap. Du kan aktivere tekstinputmetoden Telefontastatur via tastaturindstillingerne. Telefontastaturet er kun tilgængelig i stående retning.

Oversigt over telefontastatur

1 Vælg en indstilling for tekstindtastning. Du kan tappe på hvert tegn en gang og bruge ordforslag, eller du kan tappe på tasten flere gange til det ønskede tegn er valgt.
    2 Slet et tegn før markøren.
    3 Indtast et linjeskift, eller bekræft en tekstindtastning.
    4 Indtast et mellemrum.
    5 Vis symboler og smileys.
    6 Vis tal.
    7 Skift mellem store og små bogstaver, og slå Caps Lock til.

Sådan åbner du telefontastaturet den første gang

1. Tap på et tekstindtastningsfelt, og tap derefter på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Tap på Portrættastatur, og vælg derefter Telefontastatur-indstillingen.

Sådan indtaster du tekst ved hjælp af telefontastaturet

• Når Icn sony text input phonepad singletap on vises på telefontastaturet, skal du kun tappe på hver bogstavstast én gang, også selvom det bogstav, du skal bruge, ikke er det første bogstav på tasten. Tap og hold nede på forslagsrækken for at se flere ordforslag, og vælg et ord på listen.
    • Når Icn sony text input phonepad singletap off vises på telefontastaturet, skal du tappe på tasten på skærmen for det tegn, du vil indtaste. Bliv ved med at tappe på denne knap, indtil det ønskede tegn er valgt. Gør derefter det samme for det næste tegn, du vil indtaste osv.

Sådan indtastes tal ved hjælp af telefontastaturet

• Når telefontastaturet vises, skal du tappe på Icn sony textinput numbers horizontal. Der vises et telefontastatur.

Sådan indsættes symboler og smileys ved hjælp af telefontastaturet

1. Når telefontastaturet vises, skal du tappe på Icn sony text input phonepad sym smiley. Der vises et gitter med symboler og smileys.
    2. Rul op eller ned for at få vist flere indstillinger. Tap på et symbol eller en smiley for at vælge den.