Adgang til indstillinger

Du kan få vist og ændre indstillinger for enheden fra menuen Indstillinger, som kan åbnes både via startskærmen og meddelelsespanelet.

Sådan åbner du enhedsindstillingsmenuen fra programskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Om telefonen.

Sådan åbner eller lukker du panelet Hurtige indstillinger

• Hvis du vil åbne panelet Hurtige indstillinger, skal du trække statuslinjen nedad.

Sådan tænder du lygten

1. Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre.
    2. Tap på Icn sony sys torch.

Sådan vælger du, hvilke indstillinger der skal vises i panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Rediger.
    2. På linjen øverst på skærmen skal du berøre ikonet for den hurtige indstilling, du vil tilføje, holde den nede og derefter trække og slippe den i den nederste del af skærmen.

Sådan omarrangerer du panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Rediger.
    2. Berør og hold nede på et ikon, og flyt det derefter til den ønskede position.