Brug af din enhed som en tegnebog

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan bruge din enhed til at betale for varer uden at skulle have tegnebogen frem, og du kan håndtere alle betalingstjenester på ét sted. Når du foretager en betaling, skal du huske at slå NFC-funktionen til, før du berører en kortlæser med din enhed. Du kan finde flere oplysninger om NFC under NFC.

Note

Mobile betalingstjenester er muligvis ikke tilgængelige i alle områder.

Sådan håndterer du betalingstjenester

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Tap og betal. Der vises en liste over betalingstjenester.
    3. Håndtér betalingstjenesterne som ønsket. Du kan f.eks. ændre din standardbetalingstjeneste.