News Suite

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Brug af programmet News Suite

Brug appen News Suite fra Sony til at samle dine foretrukne feeds med nyheder, videoer og opdateringer fra de sociale netværk på et sted. Startskærmen for News Suite giver et godt overblik over vennernes aktivitet på Facebook og Twitter™ samt viser de nyhedsfeeds, som du abonnerer på. Artiklerne får farvekoder, og størrelsen tilpasses, så de er nemme at læse. Desuden tilføjes fotos og billedudsnit med dine venners ansigter som illustration til de forskellige historier.

Note

Programmet News Suite er ikke tilgængeligt på alle markeder.

Sådan åbner du programmet News Suite

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app socialife.