Indstillinger for meddelelser

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Sådan ændrer du indstillingerne for meddelelsesbeskeder

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Hvis du vil vælge en lyd for beskeder, skal du tappe på Meddelelseslyd og vælge en indstilling eller tappe på Icn sony browser add og vælge en musikfil, som er gemt på enheden.
    4. Tap på Færdig for at bekræfte.
    5. Du kan finde andre meddelelsesindstillinger ved at trække de relevante skydere til højre eller venstre.

For at slå leveringsrapport-funktionen til og fra for udgående meddelelser

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, søg og tap herefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, tap derefter på Indstillinger.
    3. Træk skyderen, ved siden af Leveringsrapport, til højre eller venstre.

Note

Efter at leveringsrapport-funktionen er slået til, vises Sendt i meddelelser, der er blevet leveret.