Administrering af videoindhold

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Sådan får du vist filmoplysninger

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Video.
    2. Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen på startskærmen, og tap derefter på Mobilenhed.
    3. Gennemse de forskellige kategorier, og find den videofil, som du vil vide mere om.
    4. Tap på videominiaturen.

Sådan sletter du en video

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Video.
    2. Tap på Icn sony app calendar l for at åbne menuen på startskærmen, og tap derefter på Mobilenhed.
    3. Gennemse de forskellige kategorier, og find den videofil, som du vil vide mere om.
    4. Tap på videominiaturen, og tap derefter på Icn sony video thumbnail delete.
    5. Tap på Slet igen for at bekræfte.