Sådan sikrer du dig, at din enhed er beskyttet

Din enhed indeholder flere sikkerhedsindstillinger, som stærkt anbefales, i tilfælde af at du mister din enhed, eller den bliver stjålet.

Disse indstillinger er som følger:

• Indstil en sikker skærmlås på din enhed ved hjælp af en pinkode, en adgangskode eller et mønster for at forhindre, at en anden person får adgang til eller nulstiller din enhed. Du kan finde flere oplysninger under Skærmlås.
    • Tilføj en Google™-konto for at forhindre andre i at bruge din enhed, hvis den bliver stjålet eller slettet. Du kan finde flere oplysninger under Hvorfor behøver jeg en Google™-konto?
    • Aktivér enten "Beskyttelse via my Xperia" eller webtjenesten Android™ Device Manager. Ved brug af en af disse tjenester kan du fjernlokalisere, -låse eller -formatere en mistet enhed. Du kan finde flere oplysninger under Søgning efter en mistet enhed .

For at verificere ejerskabet af din enhed

Når din enhed er beskyttet, skal du enten låse din skærm op med din PIN-kode, adgangskode, mønster for at gå til dine Google™-kontooplysninger, afhængig af den beskyttelsesfunktion du har valgt. Herunder er der eksempler på beskyttelsesfunktioner, og nogle af de krævede legitimationsoplysninger:

• Beskyttelse ved nulstilling til fabriksdata: Du skal låse din skærm op før du kan udføre nulstilling til fabriksdata
    • Protection by my Xperia: Hvis du fjern-nulstiller din enhed ved brug af denne tjeneste, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode til en Google™-konto, der er tilknyttet til tjenesten. Enheden skal være tilsluttet internettet før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Android™ Device Manager: Hvis du fjern-nulstiller din enhed ved brug af denne tjeneste, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode til en Google™-konto. Enheden skal være tilsluttet internettet før konfigurationsprocessen kan gennemføres. Ellers kan du ikke bruge enheden, efter den er nulstillet.
    • Softwarereparation: Hvis du bruger programmet Xperia™ Companion-softwaren til at udføre en softwarereparation, bliver du bedt om at angive brugernavnet og adgangskoden til din Google™-konto, når du starter enheden, efter at reparationen er fuldført.

Note

For Android™ Device Manager, er det nødvendigt at indtaste oplysninger fra en Google™-konto. Dette kan være en hver Google™-konto, du har konfigureret på din enhed. Hvis du ikke kan fremskaffe de relevante kontooplysninger under konfigurationsprocessen, vil du slet ikke kunne anvende enheden.