Identifikation af enhedens id-nummer

Din enhed har et entydigt id-nummer. På enheden kaldes dette nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity).Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere desuden bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land.

Sådan får du vist IMEI-nummeret på mærkatbakken

Visning af IMEI-nummer

Note

Undgå at dreje mærkatbakken, når du trækker den ud eller skubber den på plads.

1. Fjern dækslet til nano-SIM-/hukommelseskortet.
    2. Træk holderen med nano-SIM-kortet ud ved hjælp af en fingernegl.
    3. Træk mærkatbakken ud ved hjælp af en fingernegl, indtil du kan få fat på den.
    4. Hold på begge dele af mærkatbakken, og træk den vandret ud, som vist på billedet.

Tip

Hvis du vil have vist IMEI-nummeret, kan du også åbne telefontastaturet og taste *#06#.

Sådan får du vist IMEI-nummeret via enhedsindstillingerne

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-oplysninger.