Generelle indstillinger for kamera

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Oversigt over indstillinger for optagetilstand

Icn sony camera superior auto Bedste auto
    Optimer dine indstillinger, så de passer til alle motiver.
    Icn sony camera mode manual Manuelt
    Juster kameraindstillingerne manuelt.

For at skifte mellem optagetilstande

1. Aktiver kameraet.
    2. Stryg på skærmen til den ønskede optagetilstand.

Optimal auto

Tilstanden Optimal auto registrerer de forhold, du tager billeder under, og justerer automatisk indstillingerne, så du får det bedst mulige foto.

Manuel tilstand

Anvend manuel tilstand, når du vil justere kameraindstillingerne for fotografering og videooptagelse manuelt.

Gem placering

Føj oplysninger om geografisk placering (geotags) til dine fotos, når du tager dem.

Trykoptagelse

Identificer et bestemt fokusområde, og berør derefter kameraskærmen med fingeren. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Gitterlinjer

Du kan vælge at slå gitterlinjer til eller fra i kameraets søger.

Automatisk eksempelvisning af fotos

Du kan vælge at få vist fotos, umiddelbart efter at du har taget dem.

Tændt
    Når du har taget et billede, vises der en eksempelvisning af det i hjørnet nederst til højre i tre sekunder.
    Kun frontkamera
    Når du har taget et billede med frontkameraet, vises der en eksempelvisning af det i hjørnet nederst til højre i tre sekunder.
    Slukket
    Dine fotos eller videoer gemmes, når du har taget dem, men de vises ikke.

Brug volumentast som

Du kan vælge, hvordan du vil bruge volumentasten, når du tager billeder.

Zoom
    Brug volumentasten til at zoome ind eller ud.
    Lydstyrke
    Brug volumentasten til at justere lydstyrken.
    Lukker
    Brug volumentasten til at tage billeder.

Lyd

Du kan vælge at slå lukkerlyden til eller fra.

Datalagring

Du kan vælge at gemme dine data på enten et flytbart SD-kort eller på enhedens interne lager.

Internt lager
    Fotos eller videoer gemmes på enhedens hukommelse.
    SD-kort
    Fotos eller videoer gemmes på SD-kortet.

Hurtig start

Brug indstillingerne for Hurtig start til at aktivere kameraet, når skærmen er låst.

Optag kun
    Når du har trukket Icn sony camera cap mode normal indad, startes hovedkameraet fra slumretilstand.
    Start og optag
    Når du har trukket Icn sony camera cap mode normal indad, startes stillkameraet fra slumretilstand, og der tages et foto.
    Start og optag video
    Når du har trukket Icn sony camera cap mode normal indad, startes videokameraet fra slumretilstand, og der sættes en optagelse i gang.
    Slukket

Farve og lysstyrke

Du kan justere farve og lysstyrke manuelt, når ikonet Icn sony cam brightness color til indstilling af lysstyrke og farve vises.

Hvidbalance

Denne indstilling, der kun er tilgængelig i optagetilstanden Manuelt, justerer farvebalancen efter lysforholdene. Du kan også justere eksponeringen manuelt i intervallet -2.0 EV til +2.0 EV. Du kan f.eks. øge lysstyrken for billedet eller reducere den generelle eksponering ved at tappe på henholdsvis kontrolelementerne plus og minus, når ikonet for indstillingen af hvidbalance Icn sony cam white balance main vises.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
    Justerer automatisk farvebalancen efter lysforholdene.
    Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Skinnende
    Justerer farvebalancen under forhold med varmt lys, f.eks. glødepærer.
    Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Fluorescerende
    Justerer farvebalancen til fluorescerende belysning.
    Icn sony camera advanced settings white balance daylight Dagslys
    Justerer farvebalancen til udendørs brug i solskin.
    Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Skyer
    Justerer farvebalancen til en overskyet himmel.