Søgning efter en mistet enhed

Søgning efter din enhed på et kort

Hvis du har en Google™-konto, kan webtjenesten "Beskyttelse via my Xperia" hjælpe dig med at finde og sikre din enhed, hvis du mister den. Hvis du har aktiveret denne tjeneste på enheden, kan du:

• finde din enhed på et kort.
    • få enheden til at udsende en alarm, selvom enheden er i tilstanden Forstyr ikke.
    • fjernlåse enheden og få vist dine kontaktoplysninger på enheden, så den, der finder enheden, kan se dem.
    • fjernslette den interne og eksterne hukommelse på enheden som en sidste mulighed.

Note

Tjenesten "Beskyttelse via my Xperia" er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Note

Hvis du har ryddet den interne hukommelse i enheden ved hjælp af webtjenesten "Beskyttelse via my Xperia", skal du logge på en Google™-konto, der tidligere er synkroniseret på denne enhed, næste gang du tænder enheden.

Sådan aktiverer du Beskyttelse via my Xperia

1. Kontrollér, at du har en aktiv dataforbindelse, og aktivér placeringstjenester på din enhed.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Beskyttelse af my Xperia > Aktiver.
    4. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene og betingelserne for tjenesten, og tap derefter på Accepter.
    5. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Google™-konto eller oprette en ny konto, hvis du ikke allerede har en.

Note

Du kan få bekræftet, at tjenesten Beskyttelse via my Xperia kan finde din enhed, ved at gå til myxperia.sonymobile.com og logge på med den samme Google™-konto, som du bruger på din enhed.

Note

Hvis du deler en enhed med flere brugere, skal du bemærke, at tjenesten Beskyttelse via my Xperia kun er tilgængelig for den bruger, der er logget på som ejer.

Søge en tabt enhed ved brug af Android™ Device Manager

Google™ tilbyder en positions- og sikkerheds-web-tjeneste, der kaldes Android™ Device Manager. Du kan bruge den parallelt med, eller som et alternativ til my Xperia service. Hvis du mister din enhed, kan du anvende Android™ Device Manager til:

• Søge og vise hvor din enhed er placeret.
    • Ringe til eller låse din enhed, slette alt på den, eller tilføje et telefonnummer til låseskærmen.

For yderligere oplysninger om Android™ Device Manager, gå til http://support.google.com.

Note

Android™ Device Manager fungerer ikke, hvis din enhed er slukket, eller hvis den ikke har en forbindelse til internettet. Android™ Device Manager-tjenesten er måske ikke tilgængelig i alle lande eller regioner.

Sådan aktiverer du Android™ Device Manager

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, skal du sørge for, at du er logget på som ejer.
    2. Kontrollér, at du har en aktiv dataforbindelse, og at placeringstjenester er aktiveret.
    3. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    4. Søg efter og tap på Indstillinger > Google > Sikkerhed.
    5. Træk skyderne ud for Fjernlokaliser denne enhed og Tillad fjernlåsning og fjernsletning til positionen TIL.
    6. Hvis du bliver bedt om det, skal du acceptere vilkårene og betingelserne ved at tappe på Aktiver.
    7. Du kan verificere, at Android™-enhedshåndtering kan lokalisere din enhed, efter du har aktiveret tjenesten, ved at gå til www.android.com/devicemanager og logge på ved hjælp af din Google™-konto.