Indtastning af tekst med taleinput

Når du indtaster tekst, kan du anvende taleinputfunktionen i stedet for at skrive ordene. Du skal blot sige de ord, du vil indtaste. Taleinput er en eksperimentel teknologi fra Google™, og er tilgængelig for en række sprog og områder. Du skal aktivere taleinput før du kan bruge det.

Sådan aktiverer du stemmeinput

1. Tap på Icn sony textinput numbers symbols, når tastaturet på skærmen vises.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Træk skyderen ud for Tast til indtastning i Google™ voice til højre.
    4. Tap på Icn sony key and back for at gemme dine indstillinger. Et mikrofonikon Icn sony voice input mic only vises nu på tastaturet på skærmen.

Sådan indtaster du tekst med taleinput

1. Åbn tastaturet på skærmen.
    2. Tap på Icn sony voice input mic only. Når Icn sony voice input mic circle vises, skal du tale for at indtaste tekst.
    3. Når du er færdig, skal du tappe på Icn sony voice input mic circle igen. Den foreslåede tekst vises.
    4. Rediger teksten manuelt, hvis det er nødvendigt.

Tip

Tap på Icn keyboard options for at få vist tastaturet og indtaste tekst manuelt.