Forbedring af lyden

Sådan forbedrer du lydkvaliteten vha. equalizeren

1. Åbn menuen for Musik på startskærmen, og tap derefter på Indstillinger > Lydindstillinger > Lydeffekter > Equalizer.
    2. Træk frekvensbåndsknapperne op eller ned for at justere lyden manuelt. Tap på Icn sony music equalizer select, og vælg en stil for at justere lyden automatisk.

Sådan slår du surroundsound-funktionen til

1. Åbn musikskærmmenuen, tap herefter på Indstillinger > Lydindstillinger > Lydeffekter > Surround sound (VPT).
    2. Bladr til venstre eller højre for at vælge en indstilling, tap derefter på OK for at bekræfte.