Forbedring af lydoutput

Arrow left Oversigt over support til Xperia E5

Du kan forbedre lyden på enheden ved at aktivere individuelle lydindstillinger manuelt, som f.eks. Equalizer og Surround sound. Du kan aktivere dynamisk normalisering for at minimere forskelle i volumen mellem sange eller videoer. Du kan også forbedre kvaliteten af komprimerede musikfiler, så det næsten bliver en lydkvalitet i høj opløsning, når du bruger trådførte høretelefoner.

Sådan forbedrer du lydoutputtet automatisk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg og tap Indstillinger > Lyd og besked > Lydindstillinger.
    3. Træk skyderen ved siden af ClearAudio+ til højre.

Sådan justerer du lydindstillingerne manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Lydindstillinger.
    3. Træk skyderen ud for ClearAudio+ til venstre.
    4. Tap på Lydeffekter > Equalizer.
    5. Træk frekvensbåndsknapperne op eller ned for at justere lydindstillingerne.

Note

Den manuelle justering af indstillingerne for lydoutput har ingen effekt på stemmeprogrammer. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.

Sådan minimerer du lydstyrkeforskelle ved hjælp af dynamisk normalisering

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Lydindstillinger.
    3. Træk skyderen ud for Dynamisk normalisering til højre.